Infografik

Pembatasan lan pengecualian nalika PSBB

Pembatasan lan pengecualian nalika PSBB

Kajaba pembatasan kegiatan masyarakat ana ing pedoman Pembatasan Sosial Berskala Besar (PSBB), pemerintah ngentukake saperangan kegiatan ditindakake kanti ketentuan kanggo nyengkuyung penguripan lan keamanan warga.

 


COPYRIGHT © ANTARA 2020