Infografik

Karantina lan isolasi mandiri nyegah corona

Karantina lan isolasi mandiri nyegah corona

Virus corona wis nginfeksi akeh uwong ing saindering donya. Maneka cara bisa ditindakake kanggo ngindhari panularane virus, kayata karantina mandiri utawa isolasi mandiri.




 


COPYRIGHT © ANTARA 2020