Infografik

Protokol nyegah penyebaran COVID-19 ing Indonesia

Protokol nyegah penyebaran COVID-19 ing Indonesia

Pemerintah ngetokake protokol pencegahan penyebaran virus SARS CoV-2 panyebab COVID-19, yaiku protokol ing panggonan pamulangan, panggonan umum lan transportasi sarta protokol komunikasi.


COPYRIGHT © ANTARA 2020