Infografik

Karantina jeung isolasi nyalira nyegah corona

Karantina jeung isolasi nyalira nyegah corona

Virus corona parantos ngainfeksi seueur wargi di dunya. Rupa-rupa lengkah anu tiasa dilakukeun pikeun nyegah panyebaran virus, umpamana karantina jeung isolasi nyalira.

 


COPYRIGHT © ANTARA 2020